Keni

Tapasimme fcvantaan edustajat ja alla kokouksen antia:

Tarvitsevat tosiaan 6div jengin ensi kaudeksi. Harjoittelee yhdessä 5div jengin kanssa. Seuran puolelta tulee kaikki operatiivinen eli rahuri, puh.j., pelaajavalmentajat ja tilastojenpitäjä(!). 5div jengissä tällä hetkellä noin 30 pelaajaa ja osa sieltä siirtyy 6div perustettavaan jengiin.

Harkat:
Seuralla tällä hetkellä vuorot tiksin hallissa ti 20-21 ja to 21-22 maaliskuun loppuun. Ovat valmiit ottamaan 3nnen vuoron ulko tekis jos tarpeeksi pelaajia.
Kesällä 5/6 jengeille yksi harkka ma 21-22 + pelit.

Pelit:
Tarkoitus on että mahdollisuus pelata 5-6 välillä jos taitoa ja tarvetta on. Muuten voi pelata pelkkää 6div myös. Kaikki pelit/harkat tekiksellä.

Maksut:
Käyttävät kuukausiperusteista maksua. Maksu on haarukassa 10-20 e/kk. Vähän kalliimpi kuin RTllä ollut esim. tänä vuonna meidän jässäri ollut 9e/kk.

Muut:
Pelipaidat tulee seuralta ja niitä ei kanneta peli-koti väliä mukana niin kuin meillä. 30.12.2014 alkaa yhteistreeneillä josta porukka jaetaan kahteen ryhmään 3-5 ja 5-6. Tämä siitä syystä että pelaaja ei voi ilmeisesti edustaa kolmea jengiä saman seuran sisällä per kausi.
Sehän voi tietenkin olla et osa meidän jengistä lunastaa paikan 3-5 mukaan. Se nyt on itsestä vaan kiinni. Muu porukka vetää sit kauden 5-6 jengin väliä jos haluaa ja osa pelaa vaan kutosta vaikkei haluaiskaan..

Ilmoitin et alustavasti meiltä olisi se noin 14 kaveria siirtymässä. Nyt sitovat ilmoittautumiset niistä jotka siirtyy. Toinen vaihtoehto on jatkaa RTnä, jossa tapauksessa teidän pitää hankkia puheenjohtaja ja rahastonhoitaja jotta hommat pyörii. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut ottavansa näitä tehtäviä vastaan.

Ilmoittautuminen on avattu tapahtumiin. Viikko aikaa vastata. Jos yli puolet vastaajista haluaa siirtyä niin siirtykööt. Ne jotka eivät halua siirtyä eivät pelaa uudessa seurassa eli jatkavat RTssä, muualla tai lopettavat. Piuhat vedetään potilaan seinästä jos kukaan ei ota puheenjohtajan ja rahurin tehtäviä vastaan.

Viestitelkää jos kysyttävää.

Moi!

Sen verran korjaan, että RT:llä (vaikka otetaan piiristä pois) on futsal vuoro Hakunilarinne sali sunnuntaisin kello 11:00 - 12:00 ja alkaen tammikuussa (huhtikuuhun asti). Teen näistä omat tapahtumat ja näillä vuoroilla ei ole kytköstä FC Vantaan tulevaan joukkueeseen johon RT:n porukka yhdistyy ja heidän harjoituksiin. Mutta jos saadaan vuoroille tarpeeksi pelaajia niin käydään toki. Tässä tapauksessa kerään itse jonkun summan kävijöiltä ja maksan kaupungin laskut. Jos ei saada tarpeeksi pelaajia niin perutaan nämä vuorot.

Moi!

4 kpl futsal vuoroja on tehty tapahtumiksi. Katsotaan saadanko tarpeeksi osallistujia?

Vantaan kaupungilla on nykyään se systeemi, että jos vuoron haluaa perua se pitäisi tehdä jo yksi viikko etukäteen.

Keni

Hei! Kokous fcvantaan kanssa on jo 1.12 samassa paikassa ja samaan kellonaikaan.

Moi!

FC Vantaan yhteyshenkilö otti yhteyttä. Heillä on yksi joukkue kolmos divarissa, yksi joukkue vitos divarissa ja noin 40 jäsentä (pelaajaa). Haluvat perustaa kolmannen joukkueen kutos divariin. Tarjosivat mahdollisuutta RT:lle yhdistyä tämän kolmannen joukkeen kanssa. Olivat kuulleet, että meillä on liian pieni rinki ensi kautta varten.

Hyvät puolet olisi, että kaikki kolme joukkuetta harjoittelisi yhtä aikaa. Porukkaa riittäisi. RT:n porukka voisi pelata edelleen kutos divaria uudessa joukkueessa (ei tarvitsisi harkita harraste sarjaa) ja olisi mahdollisuus myös pelata FC Vantaan vitos divarin porukassa. Peleissä olisi varmasti tarpeeksi pelaajia. FC Vantaa varaa harjoitusvuorot keskitetysi seurana ja kolme joukkuetta harjoittelee yhtä aikaa. Harjoitukset alkavat tammikuun alussa ja niitä taisi olla kaksi kertaa viikossa. FC Vantaan puolelta tulee sitten myös joukkeen johtaja ja rahaston hoitajat (hoitavat kaikki paperi ja raha asiat)

Ainoa huono puoli kai on, että RT:n tarina loppuisi. RT pitäisi ottaa pois piirin rekisteristä niin sitten meidän pelaajat voisi siirtyä ilman siirtomaksua tähän FC Vantaa kolmanteeseen joukkueeseen. Samalla tavalla kuin VAP:in kanssa tehtiin 2013 keväällä.

Jos haluamme näin tehdä niin sitten voitaisiin istua alas FC Vantaan yhteyshenkilöiden kanssa ja sopia kuviot. Katsoa sitten monta henkilöä meiltä olisi mahdollisesti siirtymässä Tämä olisi varmaan hyvä päättää jonkin verran ennen joulukuun puolta väliä ennen kuin sarjoihin ilmoittautumiset alkaa. Lupasin soitella FC Vantaan yhteyshenkilölle tilanteen heti kuin tiedän sen.

Kertokaa mitä mieltä olette niin saadaan asian eteenpäin jos näin haluamme.

RT:n omalla porukalla voidaan myös hyvin aloittaa Futsal tammikuun alussa sunnuntaisin Hakunilarinteen koululla jos halutaan.

Palataan näihin.

T: Kimi

Sami

Oliko tietoa missä treenaavat? Mihin aikoihin ym?
Mä oon saanut jo kolme uutta pelaajaa rt:n riveihin ja neljäs melko varma! Mutta toki yhditymistä kannatan jos ei saada tarpeeksi isoa rinkiä omista kasaan!

Niko

Kiinnostusta olisi kyllä mullakin! Jyrkkä ei harrastesarjalle ku kuitenkin ammattilaisista puhutaan ;)
Harjotukset varmasti mielekkäämmät isommalla porukalla.
Futsalki ois ihan jees meikäläisen kaltaselle puujalalle, jos siitä vaikka tarttuis parit kikat messii =)

Keni

Saunailtaan on tulossa seuran piikkiin 3 keissiä kaljaa ja purtavaa, joten älkää turhaan tuoko omia juomia! Viinoihin ja viskeihin toivomme omavaraisuutta.. Suomen matsia päässään seuraamaan jonnekin muualle esim. Old story kävelykadulla.

Keni

Saunailta tikkurilan urheilupuiston hotellilla. Joko launtaina 11.10 tai lauantai 18.10? Nopeat äänestykset niin kerkeän vielä varaamaan huomiseen mennessä!!

Keni

Lauantaina 11.10.2014 kello 18-22 on sauna varattu keilahallin alakerrasta. Toivottavasti kaikki on silloin kännissä..viimeistään ilta kymmeneltä. Nikot lupasivat esitellä kuinka monta pullonkorkkia mahtuu yhden esinahan sisään. En malta odottaa..

Niko

Ikävä kyllä en pääse tulee... oon utomlands tuolloin, mutta pitäkää hauskaa!